Despre noi

Echipa de fotografi Fotobebe

fotobebe fotografCautati un Fotograf profesionist? Fotobebe iti sta la dispozitie. Noi suntem Adrian Niculae si Cristian Missir si formam echipa de fotografi profesionisti Fotobebe. Suntem doi buni prieteni pasionati de fotografie care din 2010 am transformat aceasta pasiune intr-un job full time. 

Inca de la inceput am stiut ca acest drum o sa ne aduca satisfactii si bucurii deoarece iubim ceea ce facem. Ne place sa spunem ca suntem fotografi profesionisti deoarece tratam cu profesionalism fiecare eveniment sau sedinta foto. Suntem constant interesati sa detinem cea mai performanta aparatura foto si investim cu drag in obiective de calitate.

Servicii foto profesionale

Realizam fotografii profesionale pentru botez, mot, aniversari de familie. Suntem foarte dedicati si pasionati de ceea ce facem. Oferim servicii foto pentru sedinte foto profesionale cu copii de 1 an si mai mari. Sedinte foto de maternitate/gravide, realizate acasa sau in parc. 

Suntem bucurosi ca ai ajuns pe pagina noastra si speram ca vom ajunge sa ne cunoastem. Ne puteti gasi si pe Facebook.

Cu drag,
Echipa Fotobebe

Intrebari frecvente

Ce echipamente folosim?

Camere foto: Nikon DSLR, D5100, D7100, D700, D610. Obiective fixe: Nikon 28mm f1.8, Nikon 35mm f1.8, Nikon 50mm f1.8, Nikon 85mm f1.8. Obiective zoom: Nikon 24-70mm f2.8, Nikon 70-200mm f2.8. Flash: Nikon, Godox.

Suntem clienti Gold ai magazinului F64.ro

De ce este nevoie de doi fotografi?
Ce inseamna editare foto profesionala?
Ce sfaturi am putea sa le dam clientilor?